Lajmet

Sislej Xhafa me “xhep të ngrirë” në Manifesta 14

13.08.2022

Ministri i Kulturës, Hajrulla Çeku, vizitoi veprën “frosted pocket” apo “xhepi i ngrirë” nga Sislej Xhafa, pjesë e bienales Manifesta 14 në Prishtinëmë shumë

U hap ekspozita “Të rinjtë po imagjinojnë”

12.08.2022

Në kuadër të aktiviteteve të organizuara për Muajin e Rinisë, i cili ka për qëllim mbështetjen e të rinjve në aftësimin dhe aktivizimin e tyre profesional në nivel qendror dhe lokal, sot para objektit të MKRS-së është mbajtur ekspozita “Të rinjtë po imagjinojnë”më shumë

Dita Ndërkombëtare e Rinisë

12.08.2022

Sot në Ditën Ndërkombëtare të Rinisë, në Kuvendin e Republikës së Kosovës, të rinjtë u takuan me krerë e përfaqësues të shtetit të cilët folën për hapat dhe angazhimin e tyre drejt funksionalizimit dhe përmirësimit të mirëqenies së të rinjve tanëmë shumë

Muaji i Rinisë në Kosovë me aktivitete të shumta

11.08.2022

Nesër, 12 gusht, shënohet Dita Ndërkombëtare e Rinisë. Duke filluar nga sot, gjatë tërë muajit Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka planifikuar aktivitete me qëllim të fuqizimit, integrimit, e përmirësimit të mirëqenies së rinisëmë shumë

“Vizatime n’letër” në GMK

11.08.2022

Në Galerinë e Ministrisë së Kulturës aktualisht është e hapur ekspozita “Vizatime n’letër” nga artistja Nurhan Qehaja, kuruar nga Majlinda Hoxhamë shumë

previous

1-5 Nga 14

next