Lajmet

Ekspozita “Supernova” në Suharekë

26.06.2022

Në Muzeun e qytetit të Suharekës mbrëmë është hapur ekspozita kolektive “Supernova”, bashkëpunim mes Galerisë së Tetovës nga Maqedonia e Veriut dhe shoqatës, The-Art nga Kosovamë shumë

Programi “Kosova shtet i xhudos" po fillon fazën e parë

25.06.2022

Ministri i Sportit, Hajrulla Çeku dhe kryetari i Federatës së Xhudos në Kosovë, Agron Kuka kanë nëshkruar memorandum bashkëpunimi për mbështetje financiare të fazës së parë të programit “Kosova shtet i xhudos”më shumë

500 sportistë nga 28 universitete të Botës do të garojnë në Kosovë në hendboll

22.06.2022

Kosova për herë të parë do të organizojë Kampionatin Botëror Universitar në Hendboll dhe kjo është ngjarja më e madhe sportive e organizuar ndonjëherë në vendin tonëmë shumë

Reforma ligjore në kulturë hyn në fazë të re

22.06.2022

Koncept dokumenti për art dhe kulturë është publikuar në platformën për konsultime publikemë shumë

Dita e Komunitetit Egjiptian

22.06.2022

Në prag të 24 qershorit - Ditës së Komunitetit Egjiptian, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, ka pritur në takim përfaqësues të shoqërisë civile dhe të medias nga ky komunitet, të cilët ishin të shoqëruar nga ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi dhe deputeti Fridon Lalamë shumë

previous

1-5 Nga 42

next