Lajmet

Kosova së shpejti me Qendrën Nacionale të Xhudos

30.04.2020

Kosova po bëhet me Qendrën Nacionale të Xhudos. Këtë do ta mundësojë memorandumi i bashkëpunimit që kanë nënshkruar sot Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi dhe Kryetari i Federatës së Xhudos të Kosovës, Agron Kukamë shumë

MKRS nënshkruan memorandum me komunën e Kaçanikut

29.04.2020

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi dhe Kryetari i Komunës së Kaçanikut, Besim Ilazi, kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi për mbështetje financiare për projektin “Fusha ndihmëse në Kaçanik” i cili do të implementohet në këtë vitmë shumë

"Ëndrra e fundit" si kujtim për të pagjeturit

27.04.2020

Kujtimin për të më të dashurit tanë që vazhdojnë të jenë të zhdukur nga lufta e fundit në Kosovë, e kemi përjetësuar në shumë këngë, skena filmash e shfaqje teatrale. Përmes formave të ndryshme është trajtuar plaga më e dhimbshme e shoqërisë kosovaremë shumë

Urime 26 prilli Dita Botërore e Pronësisë Intelektuale!

26.04.2020

Të nderuar autorë e novatorë, Vendi ynë i bashkohet Organizatës Botërore të Pronësisë Intelektuale dhe motos së saj për festimin e 26 prillit ditës botërore të pronësisë intelektuale “Inovoni për një Ardhmëri të Gjelbër"më shumë

Ministrja Dumoshi, pjesë e samitit të rinisë nga vendet e Ballkanit, me 154 të rinj

25.04.2020

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit znj. Vlora Dumoshi ishte pjesë e samitit të parë virtual të të rinjve nga Kosova, Shqipëria, Kroacia, Mali i Zi dhe Presheva, i cili u organizua nga LDA Balkan në bashkëpunim me Balkan Network for Citizenship Education, i cili mblodhi shtetet e Ballkanit në një formacion dhe që u mbajt mbrëmë.më shumë

previous

1-5 Nga 33

next