Lajmet

MKRS nënshkruan memorandum me Ferizajn në vlerë mbi 4 milion euro për Qendrën Multifunksionale

16.09.2019

Qyteti i Ferizajt do të bëhet me Qendër Multifunksionale, projekt i parë i kësaj natyre në Kosovë. Kjo pasi Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Kryetarin e Ferizajt, Agim Aliu.më shumë

Emërohen anëtarët e Task Forcës për luftimin e piraterisë

12.09.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, në bazë të dispozitave ligjore në fushën e të Drejtës së Autorit dhe Strategjisë Kombëtare për Forcimin e Sistemit të së Drejtës së Autorit ka marrë vendim për emërimin e anëtarëve të Task Forcës kundër piraterisë në fushën e të drejtës së autorit.më shumë

Ministri Gashi ka inspektuar punimet në renovimin e Kullës së Azem Galicës

10.09.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi inspektoi punimet që po bëhen për restaurimin dhe konsolidimin e Kullës së Azem Bejtës, në Galicë të Vushtrrisë, të cilat po bëhen nën koordinimin dhe monitorimin e Qendrës Rajonale për Trashëgimi Kulturore në Mitrovicëmë shumë

MKRS dorëzon kallëzim penal ndaj përgjegjësve që kanë dëmtuar Kalanë e Artanës

06.09.2019

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, nëpërmjet Prokurorisë Themelore të Gjilanit ka paraqitur kallëzim kundër Srgjan Gjorgjeviç me banim në Artanë (Novobërdë) dhe kundër kompanisë “KOTO” nga Serbia, konkretisht Beogradi, e kontraktuar për realizimin e punimeve në projektin e Revitalizimit të Kalasë së Artanësmë shumë

Mbahet takim përmbyllës për organizimin e Javës Evropiane të Sportit në Kosovë

06.09.2019

Java Evropiane e Sportit, aktivitet i cili në Kosovë organizohet nën patronatin e Ministrit Kujtim Gashi, mbahet në shtete të ndryshme të Evropës, nën monitorimin e Komisionit Evropianmë shumë

previous

1-5 Nga 6

next