Lajmet

Ministri Kujtim Gashi në SHBA merr mbështetje të fuqishme të zyrtarëve të YMCA

30.04.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, gjatë vizitës në Çikago të ShBA-së ka marrë mbështetje të fuqishme të zyrtarëve më të lartë të organizatës rinore YMCA-së në ShBA për organizimin e Kampeve Rinore sipas modelit dhe programit të ShBA-së.më shumë

Gashi në SHBA, përmes programeve të YMCA-së po synojmë që të ndikojmë pozitivisht në jetën e shumë të rinjve në Kosovë

26.04.2019

Ministri i Kulturës Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, është duke qëndruar në një vizitë zyrtare në Chicago të SHBA-së. Kjo vizitë po zhvillohet në kuadër të angazhimeve të ministrit Gashi për fuqizimin e rolit të rinisë në Republikën e Kosovës.më shumë

Kosova ka shënuar hapa konkret në fushën e të Drejtës së Autorit

26.04.2019

Në Ditën Botërore të Pronësisë Intelektuale, në Kosovë u organizua Konferenca “Të Drejtat Pronësore Intelektuale”, në këtë konferencë të bashkë organizuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, morën pjesë Zëvendësministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Leonora Morina, Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala, Drejtor i Përgjithshëm i Doganës së Kosovës Bahri Berisha.më shumë

Zëvendësministrja Bakija-Deva takon të dërguarën e posaçme të OKB-së për rini

23.04.2019

Zëvendësministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Burbuqe Bakija-Deva, ka pritur në takim të dërguarën e posaçme të sekretarit të përgjithshëm të OKB-së, Emisaren për Rini, Jayathma Wickramanayake, Ulrika Richardson – koordinatore për Zhvillim e OKB-së në Kosovë, Lorik Pustina, udhëheqës i ekipit të Zyrës së Koordinatorit për Zhvillim të OKB-së në Kosovë, si dhe dy pjesëtarët në ekipin e Wickramanayakesmë shumë

Ministri Gashi: Fondin rinor prej 1 milion euro po e jetësojmë

19.04.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, bashkë me kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, në një ceremoni të organizuar sot kanë bërë shpërndarjen e kontratave për 21 përfituesit e granteve nga Fondi Rinor që për qëllim kanë rritjen e punësimit për të rinjtë e vendit tonë përmes zhvillimit të ndërmarrësisë.më shumë

previous

1-5 Nga 20

next