Lajmet

Ministri Kujtim Gashi takoi Nuhi Bytyçin, autori i “Librit të Luftës”

19.03.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, priti në një takim të veçantë autorin e “Librit të luftës”, gazetarin dhe publicistin, Nuhi Bytyçi.më shumë

Ministri Gashi takoi Alpinisten Ibrahimi, ia dha flamurin e shtetit të Kosovës që ta vendosë në Himalaje

15.03.2019

Ministri i Kulturës Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka pritur në takim Alpinisten Uta Ibrahimi. Fillimisht ministri e përgëzoi alpinisten Ibrahimi për sukseset e treguara deri më tani dhe gjatë këtij takimi ia dhuroi asaj flamurin e Republikës së Kosovës për ta vendosur në majat e Everestit gjatë këtij sezonimë shumë

Gashi dhe Margariti: Do e fuqizojmë bashkëpunimin në mes vendeve tona

14.03.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka pritur sot në takim ministren e Kulturës së Shqipërisë Elva Margariti bashkë me një delegacion nga kjo Ministri.më shumë

Ministri Gashi: Shqetësuese ndërhyrjet e politikes serbe në RYCO

13.03.2019

Kosova këtë vit e kryeson njërin prej mekanizmave më të rëndësishëm të të rinjve siç është Zyra Rajonale e Bashkëpunimit për Rini (RYCO)më shumë

Tri federata të sportit kolektiv përkrahen me vlerë totale mbi 750 mijë euro

12.03.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në kuadër të mbështetjes financiare për federatat e sportit ka nënshkruar sot memorandume bashkëpunimi edhe me 3 federata të sporteve kolektive. Shuma totale e mbështetjes financiare arrin në vlerën e mbi 750 mijë eurovemë shumë

previous

1-5 Nga 15

next