Lajmet

Ministri Gashi: Të rinjtë kanë ide brilante, do t'i ndihmojmë ata të përgatiten për tregun e punës

30.09.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, mori pjesë në shënimin e Ditës së Rinisë të organizuar nga “World Vision”.më shumë

Ministri Gashi: Përherë të parë në Kosovë do ta zhvillojmë sportin e Rugby-t

30.09.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi së bashku me ambasadorin e Britanisë në Kosovë, Ruairi O’Connell kanë marr pjesë në turneun e “Mini Rugbyt”.më shumë

Ministri Gashi: Jemi fuqishëm të përkushtuar që edhe personat me nevoja të veçanta t'i bëjmë pjesë të aktiviteteve dhe garave të ndryshme sportive

29.09.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi mori pjesë në hapjen e miniolimpiadës për persona me nevoja të veçanta në kuadër të Javës Evropiane të Sportit e cila do përmbyllet nesër.më shumë

Ministri Gashi, Dresniku do të shndërohet në parkun e dytë arkeologjik në Kosovë

28.09.2018

Në Lokalitetin Arkeologjik në Dresnik, sot, u shënuan Ditët e Trashëgimisë Kulturore Evropiane dhe Viti Evropian i Trashëgimisë Kulturore. Me këtë rast, në këtë lokalitet, qëndroi për vizitë ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, i cili në fjalën e tij të rastit u shpreh i kënaqur që gjendet në këtë lokalitetmë shumë

Gashi: Palestra sportive përfundon sivjet, Komuna e Rahovecit përfiton rreth 2 milion euro nga MKRS

28.09.2018

Sot, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka vizituar Komunën e Rahovecit, ku u prit nga kryetari i kësaj komune, Smajl Latifi. më shumë

previous

1-5 Nga 31

next