Lajmet

Ministri Gashi viziton YMCA në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

29.04.2018

Me ftesë të organizatës për rini YMCA, dega në Amerikë, Ministri i Kulturës Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka udhëtuar për në Shtetet e Bashkuara të Amerikësmë shumë

Baleti Kombëtar i Kosovës për herë të parë në Paris

27.04.2018

Në vizitën e tij të parë në Francë, Baleti Kombëtar i Kosovës (BKK), për nder të 10 vjetorit të Pavarësisë, ka performuar për 3 ditë në skenën mitike të teatrit Le Palace, javën e kaluar, duke ofruar “Recomposed”, balet bashkëkohor për 20 interpretues, me koreografi të francezëve Christophe Beranger dhe Jonathan Pranlas-DESCOURSmë shumë

MKRS mbështet financiarisht sportisten Gentiana Beqa

26.04.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka pritur sot në takim në kabinetin e tij, sportisten Gentiana Beqa. Në këtë takim, mes MKRS-së dhe sportistes Gentiana Beqa është nënshkruar një memorandum bashkëpunimi.më shumë

Ministri Gashi: Mbështetja financiare për sportin dhe sportistët realizim i politikave tona programore për sportin

26.04.2018

Në vazhdën e mbështetjes financiare për sportin dhe sportistët, sot në kabinetin e ministrit Kujtim Gashi, mes MKRS-së dhe Komitetit Paraolimpik të Kosovës është nënshkruar një memorandum bashkëpunimi. Sipas këtij memorandumi, Komiteti Paraolimpik i Kosovës, për realizimin e objektivave të tij për vitin buxhetor 2018 mbështetet financiarisht me 25 mijë euro.më shumë

Ministri Gashi: Kosova ka bërë hapa mëdhenj me aprovimin e legjislacionit modern për të drejtat e autorit dhe të drejtat e përafërta

26.04.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, mori pjesë në konferencën “Të Drejtat Pronësore Intelektuale” e cila u organizua në Ditën Botërore të Pronësisë Intelektuale, nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Dogana e Kosovës. Motoja e konferencës për këtë vit është “Gratë në inovacion dhe kreativitet”.më shumë

previous

1-5 Nga 33

next