Personeli

Jehona Shyti, Drejtoreshë e Departamentit të Kulturës
Tel: 038 200 22316;
E-mail: [email protected];

Tylaj Shilek, Asistente Ekzekutive
Tel: 038 211 515;
E-mail: [email protected];

Dafina Rexhepi, Asistente e Divizioneve të Departamentit të Kulturës
Tel: 038 200 22234; 
E-mail: [email protected];

 

Divizioni i Arteve Skenike, Muzikore dhe Pamore

Kamuran Goranci, udhëheqës
E-mail:
[email protected]
Tel: 038 200 22554

Sami Piraj, Zyrtar i arteve muzikore
Tel: 038 200 22568 Mob: 044 167 319
E-mail: [email protected]

Kimete Berisha, Zyrtare për Kinematografi
E-mail: [email protected]

Zethane Bahtiri, Zyrtare për arte skenike
Tel: 038 213 018;
E-mail: [email protected]

Vesta Nura, koordinatore e Arteve Pamore
Tel: 038 211 600;
E-mail: [email protected],

Dhurata Ramosaj, Koordinatore Galeria "Qafa"
Tel: 038 200 22 048;
E-mail: [email protected]

Gresa Bytyçi, Zyrtare administrative në Galerinë e MKRS-së
Tel: 038 200 22048;
E-mail: [email protected]

Divizioni i Promovimit Kulturor

Shkurtë Kadriu, udhëheqëse
Tel: 038 200 22077;
Email: [email protected]

Esin Sisko, Zyrtare për Dialogun dhe Diversitetin Kulturor
Tel: 038 211 886;
E-mail: [email protected];

Fatbardha Nasufi, Zyrtare ndërlidhëse e institucioneve
Tel: 038 212 266;
E-mail: [email protected];

Arbenita Nuza, Zyrtare për Industri Kreative
Tel: 038 212 707;
E-mail: [email protected];

Rina Gurgule, Zyrtare për Diplomaci Kulturore
Tel: 045 651 005;
E-mail: [email protected];

Divizioni për libër dhe publikime

Liri Cami, Udhëheqëse e Divizionit të Librit dhe Bibliotekës
Tel: 038 211 934;
E-mail: [email protected]

Naser Shatrolli, Zyrtar për Biblioteka
Tel: 038 200 22249; Mob: 044 287 713
E-mail: [email protected]

Valbona Lushtaku, Zyrtare për Takime Letrare
Tel: 038 200 22240;
E-mail: [email protected]