Konferencë për Media me rastin e pjesëmarrjes së Kosovës në Bienalen e Venedikut

19.01.2015

Ftesë për Konferencë për Media, me rastin e pjesëmarrjes së Republikës së Kosovës në Bienalen e Venedikut 2015, të përfaqësuar nga artistja Flaka Haliti.
 
Konferenca do të mbahet në Hotel Sirius, Prishtinë, SOT më 19.01.2015, në ora 10:00.
 
Në konferencë do të flasin, Flaka Haliti – artiste, Nicolaus Schafhausen – kurator i Pavijonit të Kosovës në Bienalen e Venedikut dhe Vehbi Miftari – këshilltar i ministrit Kujtim Shala.
 
Ftoheni ta përcillni këtë aktivitet.

Prapa