SOT nis punimet Sesioni i 13-të i ECP-së

03.10.2014

SOT (03.10.2014), nis punimet Sesioni i 13-të i Parlamentit Kulturor Evropian, i cili organizohet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Parlamenti Kulturor Evropian , me përkrahje edhe nga Këshilli Britanik në Kosovë.
 
Në këtë sesion do të marrin pjesë rreth 100 personalitete të kulturës nga Evropa.
 
Ju lutem gjeni të bashkëngjitur agjendën e plotë për tre ditët që do të mbahet ky aktivitet. ECP 13th Session Preliminary Programme

Prapa