Nesër nis punimet Sesioni i 13-të i ECP-së

02.10.2014

Nesër (03.10.2014), nis punimet Sesioni i 13-të i Parlamentit Kulturor Evropian, i cili organizohet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Parlamenti Kulturor Evropian , me përkrahje edhe nga Këshilli Britanik në Kosovë.
 
Në këtë sesion do të marrin pjesë rreth 100 personalitete të kulturës nga Evropa. 

ECP 13th Session Preliminary Programme

Prapa