Konferencë për shtyp (Parlamenti Kulturor Evropian)

02.10.2014

Sot (02.10.2014), në ora 17:00, në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ministri Memli Krasniqi dhe Karl –Erik Norman do të mbajnë një konferencë për shtyp, ku do të flasin rreth organizimit të sesionit të 13-të të Parlamentit Kulturor Evropian në Prishtinë, nga 3 deri më 5 tetor 2014. 

Prapa