SOT përurohet Palestra Sportive në Obiliq

23.09.2014

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi përuron SOT (23.09.2014) në ora 12:30, Palestrën e Sportit në Obiliq, investim i MKRS-së.

I pranishëm do të jetë edhe kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi.

Ftoheni të përcillni këtë aktivitet!

Prapa