Perurohet Palestra Sportive ne Obiliq

22.09.2014

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi përuron nesër në ora 12:30, Palestrën e Sportit në Obiliq, investim i MKRS-së.

I pranishëm do të jetë edhe kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi.
 
Ftoheni të përcillni këtë aktivitet!

Prapa