Ndarja e Çmimit Kombëtar për Vepër Jetësore "Niketë Dardani" dhe çmimeve vjetore në fushën e muzikës

17.09.2014

SOT (17.09.2014), në ora 13:00, në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ministri Memli Krasniqi do të ndajë Çmimin Kombëtar për Vepër Jetësore “Niketë Dardani”, në fushën e muzikës, dhe çmimet vjetore në kategori të tjera.
 
Këto çmime kanë edhe vlerë financiare, të përcaktuar me rregullore.
 
Ftoheni të përcillni këtë aktivitet!

Prapa