SOT, në ora 10:00 në Dubravë të Ferizajt përurohet poligoni sportiv, investim i MKRS-së

04.09.2014

SOT (03.09.2014), në ora 10:00 në Dubravë të Komunës së Ferizajt bëhet përurimi i poligonit sportiv, investim i Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit.
 
Përurimin në emër të MKRS-së e bëjnë zëvendësministrat Hajdin Abazi e Gani Elshani.
 
Ftoheni ta përcillni këtë aktivitet!

Prapa