Neser behet lansimi i Databazes se Trashegimise Kulturore te Kosoves

14.07.2014

Nesër, në ora 14:00 në Muzeun e Kosovës, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit bashkë me Ambasadën e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, organizojnë ceremoninë e lansimit të Databazës së Trashëgimisë Kulturore të Kosovës.
 
Në këtë ceremoni merr pjesë Ministri Memli Krasniqi dhe Ambasadori, Ian Cliff.
 
Ftoheni që të përcillni këtë aktivitet!

Prapa