Shperndarja e librave per bibliotekat komunale

27.05.2014

SOT, në ora 12:00, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, do të shpërndajë librat për bibliotekat komunale të blera nga botuesit e Kosovës përmes një konkursi publik, që arrijnë sasinë e mbi 5000 kopjeve të librave.

Ceremonia e ndarjes së librave do të organizohet në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”, në të cilën do të merr pjesë edhe ministri Memli Krasniqi.

Ftoheni ta përcillni këtë aktivitet.

Prapa