Subvencionimi i klubeve të femrave në sportet e Kosovës

26.05.2014

Sot në ora 16:00, në Hotel Sirius, Prishtinë, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi, do të takojë sportistet e të gjitha klubeve të hendbollit, basketbollit, volejbollit dhe futbollit.

Me këtë rast, ministri do të bëjë të ditur vendimin e MKRS-së për subvencionimin e klubeve të femrave në këto sporte.

Ftoheni që ta përcillni këtë aktivitet.

Prapa