MKRS financon blerjen e arenave të karatesë për FKK-sot bëhet pranim-dorëzimi

03.04.2014

SOT, (3 prill 2014), në ora 14: 00 në Pallatin e Rinisë në Prishtinë, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi do t’ia dorëzojë edhe zyrtarisht Federatës së Karatesë së Kosovës, tetë arena të karatesë - tatami, me standarde ndërkombëtare, që në total arrijnë një sipërfaqe prej 1152  m2 .

Për blerjen e tyre MKRS-ja ka ndarë rreth 29 mijë euro.

Ftoheni të përcillni këtë aktivitet!

Prapa