Ceremonia përmbyllëse e Projektit për Zhvillimin e Rinisë në Kosovë

21.03.2014

SOT (21.03.2014), në Hotel Sirius, Prishtinë, ora 14:00 deri 15:40 do të mbahet ceremonia e përmbylljes së Projektit për Zhvillimin e Rinisë në Kosovë, i implementuar nga MKRS-ja dhe i mbështetur nga Banka Botërore.
 
Në ceremoninë përmbyllëse do të marrin pjesë Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi, Menaxheri i Bankës Botërore për Kosovë, Jan Peter Olters, përfaqësues të Ambasadës së Italisë, të organizatave ndërkombëtare e vendore dhe qendrave rinore.
 
Ftoheni të merrni pjesë në këtë aktivitet!

Prapa