Ministri Krasniqi ndanë nesër Çmimet në Letërsi

13.02.2014

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi, nesër në ora 14:00, në një ceremoni në MKRS, do të ndajë Çmimin Kombëtar Letrar për Vepër Jetësore ‘Azem Shkreli’ dhe Çmimet vjetore në letërsi.
 
Çmimet vjetore jepen:

për librin me të mirë në prozë,
për librin me të mirë me poezi,
për librin me të mirë,
për librin më të mirë në kritikë letrare dhe
për librin me të mirë të përkthyer në gjuhën shqipe dhe anasjelltas.
 
Ftoheni që të përcillni këtë aktivitet!

Prapa