Sot bëhet ndarja e çmimeve vjetore për muzikë

01.07.2015

Të nderuar,
 
Sot (01 korrik 2015), në ora 12:00, në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Ministri Kujtim Shala, në një ceremoni solemne do të bëjë ndarjen e çmimeve për muzikë.
 
Çmimi për vepër vokale-instrumentale e skenike i ndahet Mendi Mengjiqit. Çmimi për vepra smfonike-koncertale i ndahet Drinor Zymerit. Çmimi për vepër kamertale i ndahet Krishin Aliçkajt. Çmimi për vepër kamertale i ndahet Dafina Zeqiri-Nushi.
 
Çmimet ndahen në bazë të Rregullores për ndarjen e çmimeve për muzikë dhe kanë vlerë financiare.
 
Ftoheni ta ndiqni këtë ngjarje!

Prapa