Agjenda ditore

Ceremonia përmbyllëse e Projektit për Zhvillimin e Rinisë në Kosovë

21.03.2014

SOT (21.03.2014), në Hotel Sirius, Prishtinë, ora 14:00 deri 15:40 do të mbahet ceremonia e përmbylljes së Projektit për Zhvillimin e Rinisë në Kosovë, i implementuar nga MKRS-ja dhe i mbështetur nga Banka Botërore.më shumë

Ceremonia përmbyllëse e Projektit për Zhvillimin e Rinisë në Kosovë

20.03.2014

Nesër (21.03.2014), në Hotel Sirius, Prishtinë, ora 14:00 deri 15:40 do të mbahet ceremonia e përmbylljes së Projektit për Zhvillimin e Rinisë në Kosovë, i implementuar nga MKRS-ja dhe i mbështetur nga Banka Botërore.më shumë

Sot organizohet ceremonia e pranim-dorëzimit të 117 instrumenteve muzikore

19.03.2014

SOT (19.03.2014), në Teatrin Kombëtar të Kosovës, ora 11:00 deri 12:15, do të bëhet pranim-dorëzimi i 117 instrumenteve muzikore të donuara nga qeveria japoneze për Filarmoninë e Kosovës.më shumë

Ceremonia e pranim-dorëzimit të 117 instrumenteve muzikore

18.03.2014

Nesër (19.03.2014), në Teatrin Kombëtar të Kosovës, ora 11:00 deri 12:15, do të bëhet pranim-dorëzimi i 117 instrumenteve muzikore të donuara nga qeveria japoneze për Filarmoninë e Kosovës.më shumë

Sot, Ministri Krasniqi pret në një takim Kryetarin e FFK-së, Vokrrin dhe trajnerët e futbollistët e Përfaqësueses së Kosovës

04.03.2014

Sot (04.03.2014), në ora 09:15, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi, pret në një takim Kryetarin e Federatës së Futbollit të Kosovës, Fadil Vokrri, si trajnerët dhe futbollistët e Përfaqësueses së Kosovës.më shumë

previous

51-55 Nga 196

next