Agjenda ditore

MKRS financon blerjen arenave të karatesë për FKK - nesër dorëzim-pranimi

02.04.2014

Nesër, (3 Prill 2014), ne ora 14: 00 në Pallatin e Rinisë në Prishtinë, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi do t’ia dorëzojë edhe zyrtarisht Federatës së Karatesë së Kosovës, tetë arena të karatesë - tatami, me standarde ndërkombëtare, që në total arrijnë një sipërfaqe prej 1152 m2 . më shumë

Nënshkrimi i Memorandumit mes MKRS-së e KOK-ut

01.04.2014

Sot (01.04.2014), në ora 13:00, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Komiteti Olimpik i Kosovës nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi, për ndarjen buxhetit vjetor për vitin 2014 për KOK-un.më shumë

Sot organizohet ceremonia e ndarjes së rreth 23 000 topave "One World Football"

28.03.2014

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), në bashkëpunim me International Relief and Development dhe Sport Sans Frontières, do të organizojnë Ceremoninë e hapjes së projektit “Football4Peace” SOT (28.03.2014), ora 10:00, në Shkollën Fillore “Ismail Qemali” në Prishtinë.më shumë

Ceremonia e ndarjes së rreth 23 000 topave "One World Football"

27.03.2014

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), në bashkëpunim me International Relief and Development dhe Sport Sans Frontières, do të organizojnë Ceremoninë e hapjes së projektit “Football4Peace” NESËR (28.03.2014), ora 10:00, në Shkollën Fillore “Ismail Qemali” në Prishtinë.më shumë

Sot, në ora 12, në MKRS, ndahen çmimet për teatër

27.03.2014

SOT (27.03.2014), në Ditën Botërore të Teatrit, në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Ministri Memli Krasniqi do të ndajë Çmimin Kombëtare për Vepër Jetësore në fushën e teatrit dhe Çmimet vjetore për teatër për vitin 2013.më shumë

previous

46-50 Nga 196

next