Agjenda ditore

NDRYSHIM AGJENDE: Shperndarja e librave per bibliotekat komunale

26.05.2014

Nesër, në ora 12:00, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, do të shpërndajë librat për bibliotekat komunale të blera nga botuesit e Kosovës përmes një konkursi publik, që arrijnë sasinë e mbi 5000 kopjeve të librave. më shumë

Subvencionimi i klubeve të femrave në sportet e Kosovës

26.05.2014

Sot në ora 16:00, në Hotel Sirius, Prishtinë, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi, do të takojë sportistet e të gjitha klubeve të hendbollit, basketbollit, volejbollit dhe futbollit.më shumë

MKRS dhe European Cultural Parliament nënshkruajnë të hënën (14 Prill) Memorandum Bashkëpunimi - në Kosovë mbahet sesioni i 13-të i ECP-se

14.04.2014

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe European Cultural Parliament do të nënshkruajnë të hënën (14 Prill 2014), në ora 13:00 në MKRS, Memorandum Bashkëpunimi për mbajtjen e sesionit të 13-të të European Cultural Parliament në Prishtinë. më shumë

MKRS financon blerjen e arenave të karatesë për FKK-sot bëhet pranim-dorëzimi

03.04.2014

SOT, (3 prill 2014), në ora 14: 00 në Pallatin e Rinisë në Prishtinë, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi do t’ia dorëzojë edhe zyrtarisht Federatës së Karatesë së Kosovës, tetë arena të karatesë - tatami, me standarde ndërkombëtare, që në total arrijnë një sipërfaqe prej 1152 m2 .më shumë

previous

41-45 Nga 196

next