Agjenda ditore

Sot prezantohen projektet për Pallatin Olimpik dhe fillon votimi publik për projektin më të mirë

23.06.2014

SOT, 23 qershor 2014, në Ditën Botërore Olimpike, Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit në ora 11:00 në Muzeun e Kosovës prezanton para publikut projekt-propozimet për ndërtimin e Pallatit Olimpik ku do të vendosen Komiteti Olimpik i Kosovës, Komiteti Paraolimpik i Kosovës dhe Federatat e Sporteve të Kosovës. më shumë

Nesër prezantohen projektet për Pallatin Olimpik dhe fillon votimi publik për projektin më të mirë

22.06.2014

Nesër, datë 23 qershor 2014, në Ditën Botërore Olimpike, Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit në ora 11:00 në Muzeun e Kosovës prezanton para publikut projekt-propozimet për ndërtimin e Pallatit Olimpik ku do të vendosen Komiteti Olimpik i Kosovës, Komiteti Paraolimpik i Kosovës dhe Federatat e Sporteve të Kosovës. më shumë

Sot ndahen Çmimet për Kinematografi

01.06.2014

Sot, në ora 11:00 në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Ministri Memli Krasniqi do të ndajë Çmimin Kombëtar për Vepër Jetësore në Kinematografi ‘Bekim Fehmiu’ dhe Çmimin Vjetor për Kinematografi për vitin 2013.më shumë

Ndarja e shpërblimeve shtetërore për xhudisten Majlinda Kelmendin dhe trajnerin Driton Kuka

27.05.2014

Nesër, në ora 11:00, në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ministri Memli Krasniqi, do të ndajë shpërblimet për Majlinda Kelmendin, fituese e Medaljes së Artë në Kampionatin Evropian të Xhudos, mbajtur më 24-27 prill 2014 në Montpellier të Francës me vlerë prej 20 mijë euro, dhe për trajnerin e saj, Driton Kuka, me vlerë 10 mijë euro.më shumë

Shperndarja e librave per bibliotekat komunale

27.05.2014

SOT, në ora 12:00, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, do të shpërndajë librat për bibliotekat komunale të blera nga botuesit e Kosovës përmes një konkursi publik, që arrijnë sasinë e mbi 5000 kopjeve të librave.më shumë

previous

36-40 Nga 196

next