Agjenda ditore

SOT nënshkruhet Memorandumi për restaurimin e Kalasë së Prizrenit

25.09.2014

SOT (25 shtator 2014), në ora 11:00, në Kalanë e Prizrenit, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Ambasada Amerikane në Prishtinë, Cultural Heritage Without Borders (CHWB) dhe Instituti Arkeologjik i Kosovës nënshkruajnë Memorandumin e Bashkëpunimit për restaurimin e Kalasë së Prizrenit.më shumë

Nënshkruhet Memorandumi për restaurimin e Kalasë së Prizrenit

24.09.2014

Nesër (25 shtator 2014), në ora 11:00, në Kalanë e Prizrenit, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Ambasada Amerikane në Prishtinë, Cultural Heritage Without Borders (CHWB) dhe Instituti Arkeologjik i Kosovës nënshkruajnë Memorandumin e Bashkëpunimit për restaurimin e Kalasë së Prizrenit.më shumë

SOT përurohet Palestra Sportive në Obiliq

23.09.2014

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi përuron SOT (23.09.2014) në ora 12:30, Palestrën e Sportit në Obiliq, investim i MKRS-së. më shumë

Perurohet Palestra Sportive ne Obiliq

22.09.2014

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi përuron nesër në ora 12:30, Palestrën e Sportit në Obiliq, investim i MKRS-së. më shumë

Ndarja e Çmimit Kombëtar për Vepër Jetësore "Niketë Dardani" dhe çmimeve vjetore në fushën e muzikës

17.09.2014

SOT (17.09.2014), në ora 13:00, në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ministri Memli Krasniqi do të ndajë Çmimin Kombëtar për Vepër Jetësore “Niketë Dardani”, në fushën e muzikës, dhe çmimet vjetore në kategori të tjera.më shumë

previous

26-30 Nga 196

next