Agjenda ditore

Konferencë për Media me rastin e pjesëmarrjes së Kosovës në Bienalen e Venedikut

19.01.2015

Ftesë për Konferencë për Media, me rastin e pjesëmarrjes së Republikës së Kosovës në Bienalen e Venedikut 2015, të përfaqësuar nga artistja Flaka Haliti.më shumë

Takim njohës me gazetarë

26.12.2014

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, organizon një takim njohës me gazetarë që përcjellin fushën, aktivitetet e ngjarjet në kulturë, rini dhe sport. Ministri ka nderin t’u ftojë në këtë takim.më shumë

Nesër ndahen certifikatat për 200 të rinj

24.11.2014

Nesër (25.11.2014), Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi, do të ndajë certifikatat për 200 të rinj të trajnuar në fushën e hartimit të planit të biznesit.më shumë

Sot i ndahet shperblimi shteteror xhudistes Nora Gjakova

19.11.2014

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi, SOT (19.11.2014) në zyrën e tij në ora 15:00 do të presë në takim xhudisten Nora Gjakova dhe trajnerin e saj Driton Kuka. më shumë

SOT bëhen përurimet e restaurimeve në Kalanë e Vushtrrisë

04.11.2014

Sot (04.11.2014) në ora 11:00, Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Kulturës , Rinisë dhe Sportit, Veton Firzi, bashkë me Ambasadoren amerikane në Prishtinë, Tracey Jacobson dhe kryetarin e Komunës së Vushtrrisë përurojnë përfundimin e restaurimeve në Kalanë e Vushtrrisë. më shumë

previous

16-20 Nga 196

next