Agjenda ditore

SOT nënshkruhet Kalendari i Përbashkët Kulturor mes Kosovës e Shqipërisë

20.02.2015

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit i Republikës së Kosovës, z. Kujtim Shala, do të presë SOT në takim homologen nga Republika e Shqipërisë, ministren e Kulturës, znj. Mirela Kumbaro – Furxhi. Të dy ministrat do të nënshkruajnë Kalendarin e Përbashkët Kulturor mes Kosovës e Shqipërisë për vitin 2015.më shumë

SOT do të organizohet ceremonia e ndarjes së çmimeve për letërsi "Azem Shkreli" dhe çmimeve tjera vjetore

17.02.2015

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, me rastin e Pavarësisë së Kosovës, do të bëjë ndarjen ceremoniale të Çmimit Letrar Kombëtar për Vepër Jetësore “Azem Shkreli” dhe Çmimeve tjera Vjetore për Letërsi.më shumë

NESËR do të organizohet ceremonia e ndarjes së çmimeve për letërsi "Azem Shkreli" dhe çmimeve tjera vjetore

16.02.2015

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, me rastin e Pavarësisë së Kosovës, do të bëjë ndarjen ceremoniale të Çmimit Letrar Kombëtar për Vepër Jetësore “Azem Shkreli” dhe Çmimeve tjera Vjetore për Letërsi.më shumë

Ceremonia e ndarjes së çmimeve për letërsi "Azem Shkreli" dhe çmimeve tjera vjetore

13.02.2015

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, me rastin e Pavarësisë së Kosovës, do të bëjë ndarjen ceremoniale të Çmimit Letrar Kombëtar për Vepër Jetësore “Azem Shkreli” dhe Çmimeve tjera Vjetore për Letërsi. më shumë

Vizitë në komunat e Lipjanit, Shtimes, Suharekës dhe Malishevës

23.01.2015

Zëvendëskryeministri Kujtim Shala, njëherësh Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, do të vizitojë sot komunat e Lipjanit, Shtimes, Suharekës dhe Malishevës.më shumë

previous

11-15 Nga 196

next