Muaji i Rinisë

Sot, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në partneritet me zyrën e UNICEF-it në Kosovë filloi Muajin e Rinisë përmes fazës së dytë të Programit të Punës Praktike “Kosova Generation Unlimited”, me mundësi të punës praktike për 900 të rinj, mbështetur nga Agjencia Austriake për Zhvillim.