Dikur “Ritmi i Rrugës” tash “Ritmi i Politikës”

06.01.2012

Fitim GASHI

Prishtinë, dhjetor 2011 - Sa ishte këngëtar ka shkruar e kënduar për probleme të ndryshme sociale dhe politike, ndërsa tani poli-tikën e ka preokupim dhe angazhim. Nga periudha sa ishte këngëtar me grupin “Ritmi i Rrugës” mban shumëçka mend. Sikurse në kohën e rinisë edhe tani i bie të rri shumë zgjuar natën, por për dallim nga atëherë tash i duhet të zgjohet më herët. Memli thotë se rëndësinë e punës së gazetarit e kupton shumë mirë pasi edhe vetë kishte punuar në këtë profesion. Momenti më i bukur në karrierën e tij thotë se ka qenë pozita e deputetit në legjislaturën, e cila e shpalli pavarësinë e Kosovës...

Shkarko si PDF intervisten

Prapa