Intervistat

Ministri vlerëson me notën 8, 2012-shin

03.01.2013

Memli Krasniqi vazhdon të jetë ‘infuzion’ për sportin kosovar. Përkushtimi i tij për sportin përgjatë 12 muajve, ishte mëse evident. Nuk munguan investimetmilionëshe, përkrahja e madhe për federatat e veprime tjera konkrete. Jo më kot, thuhet se ajo çka është arritur deri tash në sport, nuk u bë për dhjetë vjet. Pavarësisht kësaj, nga 1 deri në 10, Krasniqi me modesti vlerëson vitin 2012 në sport me shifrën 8. Për këto dhe shumë tjera, i pari i sportit në vend flet në një intervistë për ‘Sport’. 2013-ta, sipas tij do të jetë viti i vendimeve historikemë shumë

Exclusive: Kosovan judoka refuses to give up on London 2012 dream

30.05.2012

May 29 - Kosovo's best hope for a medal at London 2012, former world judo champion Majlinda Kelmendi (pictured), is to make one last attempt to be allowed to enter the Games as an independent competitor under the Olympic flag rather than be forced to represent Albania.më shumë

London 2012 Olympics: Kosovo athlete barred from competing as independent

30.05.2012

Judo champion Majlinda Kelmendi will compete for Albania after ruling by IOC, which does not recognise Kosovomë shumë

London 2012: Judoka's Kosovo Olympic bid turned down

30.05.2012

Judo fighter Majlinda Kelmendi has been told she cannot compete for Kosovo at this summer's Olympics. më shumë

Debati për teatrin, joparimor dhe politik

05.03.2012

Debatin e fundit për Projektligjin për Teatrin e quan më tepër debat politik nga jo-parimorët dhe kundërshtim të disa ish-të emëruarve politikë të një partie që e ka udhëhequr tradicionalisht Ministrinë e Kulturës. I vjen mirë që LDK-ja ka filluar të flasë dhe mendoj për kulturën, sepse, sipas tij, për 10 vite sa kanë udhëhequr kulturën nuk iu ka dëgjuar zëri. Është i angazhuar maksimalisht që Shtëpia e Operës dhe Baletit, “Ibrahim Rugova” të përfundojë njëherë e përgjithmonë. Ministri Memli Krasniqi flet për “Tribuna Shqiptare”më shumë

previous

6-10 Nga 21

next