Databaza e Trashëgimisë Kulturore, një dritare e re e Kosovës

Kosova nga sot është bërë me databazë të trashëgimisë kulturore, e cila mund të vizitohet edhe në internet përmes faqes www.trashegimia.org. Në të prezantohen asete të trashëgimisë arkitekturore, arkeologjike dhe të trashëgimisë së luajtshme të Kosovës. Faqja për publikun, www.trashegimia.org u lëshua sot në një ceremoni zyrtare në Muzeun e Kosovës.

më shumë

Arkivi i lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Regjistrohu

Memli Krasniqi

Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit