Kandidatët e përzgjedhur për bursa në fushën e trashëgimisë

31.05.2017

Pas përmbylljes së periudhës së aplikimit për bursa në bazë Marrëveshjes së Bashkëpunimit të lidhur mes MKRS-së dhe Këshillit Britanik, kandidatët të cilët janë përzgjedhur janë si vijon:

• Arta Arifi
• Atdhe Prelvukaj
• Rudina Voca
• Diellza Gojani
• Elvira Recica
• Enes Lekiqi

Kandidatet do të lajmërohen individualisht për kohën dhe vendin e mbajtjes së testit.

Prapa

KOSOVO IN UNESCO