Lajmet

MKRS mbështet sportisten Donjeta Sadiku me mbi 12 mijë euro

21.04.2018

Në kabinetin e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, është nënshkruar një memorandum bashkëpunimi me sportisten Donjeta Sadiku. Mbështetja financiare për sportisten Sadiku në vlerën prej 12 mijë e 300 euro, bëhet për shpenzimet e përgatitjes së sportistes për Kampionatin Botëror në Nju Delhi-Indimë shumë

Ministri Gashi: Rikthimi i Kosovës në Bienalen e Venedikut me rrëfim për vitet e 90-ta

20.04.2018

Sot, në Galerinë Kombëtare të Kosovës, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, mori pjesë në konferencën e organizuar me rastin e pjesëmarrjes së Republikës së Kosovës në edicionin e 16-të të Ekspozitës Ndërkombëtare, Bienalen e Venedikut.më shumë

Nënshkruhet marrëveshja në kuadër të angazhimit për fuqizimin e rinisë përmes edukimit jo-formal

19.04.2018

Sot në kabinetin e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, është nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me organizatën joqeveritare “George Williams Associaton in Kosovo”. Qëllimi i kësaj marrëveshje është përcaktimi i angazhimeve të ndërsjella në mes të MKRS-së dhe OJQ George Williams Association in Kosovo në fuqizimin e rinisë në Kosovë dhe zbatimin e projektit “Qendra rekreative për fëmijë dhe të rinj”, me lokacion në fshatin Pjetërshan në Komunën e Gjakovës, si dhe promovimin e edukimit jo formal si element shumë i rëndësishëm në zhvillimin e të rinjve në vendin tonë.më shumë

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Monumenteve dhe Lokaliteteve

18.04.2018

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka shënuar sot Ditën Ndërkombëtare të Monumenteve dhe Lokaliteteve.më shumë

MKRS investon 242 mijë euro për dy projekte sportive në Shtime

17.04.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka vizituar Komunën e Shtimes, me qëllim të njoftimit për së afërmi me nevojat që ka kjo komunë në fushat e kulturës, rinisë dhe sportit. Ministri është pritur nga Kryetari i Komunës, Naim Ismajli, me të cilin ministri ka diskutuar për planet dhe projektet që ka komuna në fushat që mbulon MKRS-jamë shumë

previous

66-70 Nga 1000

next

KOSOVO IN UNESCO