Lajmet

Hoti: Kadare më dha një porosi të veçantë që t’ia përcjell kryeministrit Haradinaj

19.05.2018

Në kuadër të takimeve që ka zhvilluar zëvendësministri Rexhep Hoti në Shqipëri, pati një të tillë edhe me shkrimtarin e njohur Ismail Kadare, me të cilin diskutoi për kulturën dhe arsimin këndej dhe andej Drinavemë shumë

Ministri Gashi, përfituesit e parë nga projektet RYCO-së, dëshmi premtuese për të ardhmen e rajonit të Ballkanit Perëndimor

18.05.2018

Zyra Rajonale e Bashkëpunimit Rinor (RYCO) ka nënshkruar sot kontrata me katër organizata të shoqërisë civile nga Kosova, Play International, Era Group, Gaia dhe Better Life In Kosovo-BLINK. Këto organizata kanë marrë mbështetjen për organizimin e programeve të para të këmbimit të të rinjve. Në këtë aktivitet me interes për të rinjtë e Republikës së Kosovës mori pjesë edhe Ministri i Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashimë shumë

Zëvendësministri Hoti nderohet me medaljen "Shqiponja e Artë" në Festivalin "Ditënetët e Librit" në Tiranë

18.05.2018

Në Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë, nga data 16 deri 20 maj, për herë të parë po organizohet Festivali “Ditënetët e Librit”, nga Klik Ekspo Group, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës, Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë dhe Bashkinë e Tiranësmë shumë

MKRS organizon takim informues për standardet dhe procedurat e financimit të organizatave sportive

17.05.2018

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka organizuar sot një takim me përfaqësuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës si dhe federatat sportive të cilat zhvillojnë aktivitete sportive në vendin tonë. Takimi ka për qëllim prezantimin e standardeve dhe procedurave të financimit të organizatave sportive nga ana e MKRS-sëmë shumë

Hoti: E ardhmja i përket rinisë së Kosovës

17.05.2018

Zëvendësministri Rexhep Hoti, ka marrë pjesë në takimin ku është shpalosur raporti i UNICEF-it për Ballkanin Perëndimor, ku përfshihet edhe U-Raporti për Rininë në Kosovë. Zëvendësministri Hoti ka folur në këtë ngjarje në emër të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportitmë shumë

previous

26-30 Nga 1000

next

KOSOVO IN UNESCO