Lajmet

Hoti pritet në Ministrinë e Jashtme të Britanisë

09.05.2018

Në vazhdën e takimeve në kuadër të vizitës që po realizon në Britaninë e Madhe, Zëvendësministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Rexhep Hoti, i shoqëruar nga Heroina Telaku, këshilltare në Ambasadën e Kosovës në Londër, pati një takim në Ministrinë e Punëve të Jashtme Britanikemë shumë

Dita e Evropës në Kosovë shënohet edhe me aktivitete të trashëgimisë kulturore

08.05.2018

Në kuadër të aktiviteteve të Ditës së Evropës – 9 Maj dhe Vitit Evropian të Trashëgimisë Kulturore, në Zyrën e BE-së në Kosovë u organizua konferenca “Trashëgimia Kulturore në Kosovë – Parku Arkeologjik i Ulpianës”, bashkëpunim i Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Ambasadës së Francës në Kosovëmë shumë

Kosova vend me perspektivë drejt integrimit euroatlantik

08.05.2018

Në kuadër të vizitës që po realizon në Republikën e Kosovës, një delegacion nga shteti i Iowa-së i SHBA-së, sot janë pritur nga ana e Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashimë shumë

Kori i Filarmonisë së Kosovës u prezantua suksesshëm në Britani

08.05.2018

Kori i Filarmonisë së Kosovës, për herë të parë u prezantua në një turne në Britaninë e Madhe me projektin “Kthim në të kaluarën: Një rrugëtim muzikor”, ku mbajti tri koncerte. Koncertet u mbajtën me 5 dhe 6 maj në Hasting në bashkëpunim me Korin dhe Orkestrën e Hastingun dhe ndërkaq koncerti i tretë më 7 maj u mbajt në Londërmë shumë

Ëndrra e Rahovecianëve do përmbushet së shpejti, me përfundimin e palestrës sportive në këtë Komunë

07.05.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, priti sot në takim Kryetarin e Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi. Në këtë takim, ministri Gashi e kryetari Latifi kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi për mbështetje financiare për projektin “Ndërtimi i palestrës sportive në Rahovec- faza e tretë”më shumë

previous

21-25 Nga 1000

next

KOSOVO IN UNESCO