Lajmet

"Agimi" e "Rugova" me status të merituar ligjor

27.06.2018

Shoqëria Kulturore-Artistike “Agimi” nga Prizreni dhe Ansambli Folklorik Autokton “Rugova” nga Peja, do të kenë status të merituar ligjor. ShKA “Agimi” dhe AFA “Rugova” do të kenë status të veçantë në kuadër të Ligjit Nr. 04/L-164 për Ansamblin Kombëtar të Këngëve dhe Valleve “Shota” dhe ansamblet tjera.më shumë

Ministri Gashi: Objekti i Agjencisë së Arkivave do të rinovohet tërësisht, punët do të fillojnë këtë vit

26.06.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka vizituar sot Agjencinë Shtetërore të Arkivave të Kosovës. Gjatë kësaj vizite ministri zhvilloi takim me Kryeshefin Ekzekutiv të ASHAK-së, Ramë Manaj, i cili njoftoi ministrin me gjendjen, kushtet dhe rrethanat e punës në këtë institucion.më shumë

Telegram ngushëllimi i ministrit Kujtim Gashi me rastin e vdekjes së basketbollistit Gazmend Sinani

23.06.2018

Lajmin për vdekjen e basketbollistit Gazmend Sinani e morëm të shtangur dhe të pikëlluarmë shumë

Ministri Gashi në Kamenicë: Stadiumi do të përfundojë sivjet

22.06.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka vizituar sot Komunën e Kamenicës, me ç’rast zhvilloi takim me kryetarin e kësaj komune, Qëndron Kastratimë shumë

Ministri Gashi merr vendim për emërimin e Sekretarit të Këshillit Kombëtar për Parandalimin dhe Sanksionimin e dhunës në sport

19.06.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, në bazë të Rregullores nr. 03/2018 për Organizimin, Funksionimin, Detyrat dhe Përgjegjësitë e Këshillit Kombëtar për Parandalimin dhe Sanksionimin e Dhunës dhe Dukurive Negative në Ngjarjet Sportive ka nënshkruar vendimin për emërimin e Feim Hoxhës, Sekretar i Këshillit Kombëtar për Parandalimin dhe Sanksionimin e Dhunës dhe dukurive negative në ngjarjet sportivemë shumë

previous

16-20 Nga 1000

next

KOSOVO IN UNESCO