Lajmet

Qendra Rajonale për Trashëgimi Kulturore - Prishtinë, ka prezantuar Aplikacionin e telefonisë mobile të Trashëgimisë Kulturore të Prishtinës

22.12.2017

Në hapësirat e Muzeut të Kosovës, Qendra Rajonale për Trashëgimi Kulturore - Prishtinë, ka prezantuar Aplikacionin e telefonisë mobile të Trashëgimisë Kulturore të Prishtinës. më shumë

Turqia do të mbështesë Kosovën në ndërtimin e infrastrukturës sportive

21.12.2017

Turqia do të mbështesë sportin e Kosovës, me theks të veçantë në infrastrukturë fizike. Kësisoj e premtoi Ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Republikës së Kosovës, Kujtim Gashi homologu i tij, Ministri i Sportit dhe Rinisë i Republikës së Turqisë, Osman Aşkın Bak, në takimin që është zhvilluar sot në Ankara.më shumë

Kosova dhe Turqia nënshkruajnë Marrëveshje bashkëpunimi në fushën e kulturës

20.12.2017

Republika e Kosovës dhe Republika e Turqisë kanë nënshkruar Marrëveshje bashkëpunimi në fushën e kulturës. Marrëveshja është nënshkruar sot në Ankara mes Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Republikës së Kosovës, Kujtim Gashi dhe Ministrit të Kulturës dhe Turizmit të Republikës së Turqisë, Numan Kurtulmuşmë shumë

Ministri Gashi në Turqi për të nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi në fushën e kulturës

19.12.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, po viziton Republikën e Turqisë, ku do të nënshkruajë Marrëveshjen ndërshtetërore Kosovë-Turqi, për bashkëpunim në fushën e kulturësmë shumë

Ministri Gashi prezantoi prioritetet e MKRS-së në Këshillin Kombëtar për Investime

18.12.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, mori pjesë në takimin e Këshillit Kombëtar për Investime, ku në kuadër të Listës Prioritare për Projekte në Sektorin Social, foli për projektet prioritare të sektorëve që udhëheq MKRS-jamë shumë

previous

11-15 Nga 1000

next

KOSOVO IN UNESCO