Lajmet

Ndërtimi i Qendrës së edukimit jo-formal, sjellja e përvojës amerikane për rininë e Kosovës

22.05.2018

Pas vizitës, në fillim të këtij muaji, e Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, në SHBA, ku ka qëndruar në degën e Amerikës së organizatës botërore për rini YMCA, sot në MKRS është nënshkruar memorandumi i bashkëpunimit për financimin e projektit “Qendra e edukimit jo-formal për rini”më shumë

Java Evropiane e Sportit në Kosovë do të organizohet sipas përvojave dhe standardeve evropiane

22.05.2018

Përfaqësues të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, njëherësh drejtuesit e Trupës Kombëtare për organizimin e Javës Evropiane të Sportit, Daut Thaçi – këshilltar për sport i ministrit Kujtim Gashi, Brikena Mulliqi – drejtore e Departamentit të Integrimit Evropian dhe Koordinimit të Politikave dhe Feim Hoxha – drejtor i Departamentit Ligjor në MKRS, po marrin pjesë në një aktivitet të organizuar nga Komisioni Evropianmë shumë

Ministri Gashi uron KF Drita e Gjilanit për fitoren e titullit të kampionit

21.05.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, uron klubin futbollistik “Drita” të Gjilanit për fitoren e titullit të kampionit në Superligën e Kosovës në futboll për sezonin 2017/18.më shumë

Hoti: Kadare më dha një porosi të veçantë që t’ia përcjell kryeministrit Haradinaj

19.05.2018

Në kuadër të takimeve që ka zhvilluar zëvendësministri Rexhep Hoti në Shqipëri, pati një të tillë edhe me shkrimtarin e njohur Ismail Kadare, me të cilin diskutoi për kulturën dhe arsimin këndej dhe andej Drinavemë shumë

Ministri Gashi, përfituesit e parë nga projektet RYCO-së, dëshmi premtuese për të ardhmen e rajonit të Ballkanit Perëndimor

18.05.2018

Zyra Rajonale e Bashkëpunimit Rinor (RYCO) ka nënshkruar sot kontrata me katër organizata të shoqërisë civile nga Kosova, Play International, Era Group, Gaia dhe Better Life In Kosovo-BLINK. Këto organizata kanë marrë mbështetjen për organizimin e programeve të para të këmbimit të të rinjve. Në këtë aktivitet me interes për të rinjtë e Republikës së Kosovës mori pjesë edhe Ministri i Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashimë shumë

previous

1-5 Nga 1000

next

KOSOVO IN UNESCO