Lajmet

Federata e Futbollit përkrahet me 490 mijë euro, e Bodybuildingut me 40 mijë

12.05.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar memorandum edhe me Federatën e Futbollit të Kosovës (FFK) dhe me Federatën e Bodybuildingut dhe Fitnesit të Kosovës (FBFK), të cilave ministria obligohet t’i përkrahë me 490 mijë euro përkatësisht 40 mijëmë shumë

previous

1-1 Nga 1

next

KOSOVO IN UNESCO