Lajmet

Federata e Boulingut përkrahet me 33 mijë euro

08.05.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në vijimësinë e mbështetjes financiare të federatave të sportit, ka nënshkruar memorandum edhe me Federatën e Boulingut të Kosovës (FBouK), të cilës ministria obligohet ta përkrahë me 33 mijë euro për realizimin e synimeve dhe objektivave për këtë vitmë shumë

Fadil Hysaj, laureat i Çmimit Kombëtar për Vepër Jetësore për teatër

08.05.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në bazë të vlerësimit të Jurisë për Ndarjen e Çmimeve për Teatër, e themeluar me vendim të ministrit Kujtim Shala, shpall laureatët për teatër për vitin 2016më shumë

previous

1-2 Nga 2

next

KOSOVO IN UNESCO