Lajmet

Ministri Shala vizitoi Vushtrrinë

04.05.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, ka vizatur Vushtrrinë, me ç’rast ka inspektuar punimet në Qendrën Rinore në këtë qytet, investim ky i MKRS-së dhe Urën e Guritmë shumë

Ministri Kujtim Shala: Dinamikë e kënaqshme në Stadiumin Olimpik “Adem Jashari”

04.05.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, ka inspektuar sot punimet që po zhvillohen për renovimin e Stadiumit Olimpik “Adem Jashari”, ku MKRS-ja po investon rreth 1 milion e 500 mijë euromë shumë

“Verrat e Llukës” përfshihen në Listën e Trashëgimisë Kulturore për Mbrojtje të Përkohshme

04.05.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka aprovuar kërkesën e QRTK- së Pejës për përfshirjen e hapësirës “Verrat e Llukës” në Fshatin Llukë të Epërme të Komunës së Deçanit, në Listën e Trashëgimisë Kulturore për Mbrojtje të Përkohshmemë shumë

MKRS-ja jep pesë bursa për studime në fushën e trashëgimisë kulturore

04.05.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit do të ndajë 5 bursa të plota për studime postdiplomike në universitetet më prestigjioze në Mbretëri të Bashkuar (Cambridge, Oxford, UCL, etj)më shumë

previous

1-4 Nga 4

next

KOSOVO IN UNESCO