NDRYSHIM AGJENDE: Shperndarja e librave per bibliotekat komunale

26.05.2014

Nesër, në ora 12:00, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, do të shpërndajë librat për bibliotekat komunale të blera nga botuesit e Kosovës përmes një konkursi publik, që arrijnë sasinë e mbi 5000 kopjeve të librave.

Ceremonia e ndarjes së librave do të organizohet në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”, në të cilën do të merr pjesë edhe ministri Memli Krasniqi.

Ftoheni ta përcillni këtë aktivitet.

Prapa

KOSOVO IN UNESCO