Biografia

Qazim Rahmani

Zëvendësministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Qazim Rahmani është emëruar Zëvendësministër në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në janar të 2017-tës. Zëvendësministri Rahmani ka lindur më 30.07.1987 në komunën e Ferizajt. Ka diplomuar në Shkencat Politike dhe Sociale.

Përvoja punës:
2006 – 2008 Gazetar i Radio Trohllattan Suedi.
2008 – 2010 Drejtor i shoqatës Shoqëria Demokratike.
2010 – 2012 Këshilltar politik i Ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale.
2013 – vazhdon, Deputet i Asamblesë Komunale në Ferizaj.
2014 – 2017 Zëvendësministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale.

Jeton në Ferizaj, është i martuar dhe ka dy vajza.

KOSOVO IN UNESCO